woensdag, augustus 18, 2010

Zelfportret # 90

Afgelopen maandag lag gedurende een groot deel van de dag de internetverbinding eruit. Oorspronkelijk zou het tot vrijdagmorgen duren. Dankzij nog een wanhopige speurpoging ontdekte ik een corrupte coaxkabelaansluiting. Met plakband & voorzichtig snijwerk met een stanleymesje in het isolatiemateriaal kreeg ik een en ander weer aangesloten. Toen nog geen internet. Na een half uur kwam zoon Jonas de kamer binnen: Ik heb weer internet.
Dit zelfportret is Bedoeld als Moraal van dit Verhaal: Een modern mens is een wrak zonder internet. Althans dat denkt ie.

Foto: Diemen. 16/8/10. 11.52 uur.

6 opmerkingen:

odette zei

Haha, ik zit inderdaad gelijk te turen of ik je scherm kan lezen. Tamelijk belachelijk ja. Ik lees net op de KNMI-site dat het volgend weekend nog meer hommeles wordt met het weer. Heeft Randmeer noodbarakken voor ondergelopen tenten?;-)

Jaap Bijsterbosch zei

Een halfuur nadat ik deze posting had gedaan, lag internet er weer uit!
Gelukkig was daar de KPN dongel, zodat ik weer verbonden ben met het wereldwijde web.
Nee Randmeer heeft geen voorziening voor ondergelopen tenten.

't is een bar en boze zomer, inderdaad.

Ria Kock zei

Ben al een hele tijd volger van je blog (maar geef niet vaak commentaar). Ik wil je nu wel eens laten weten dat ik je foto's erg waardeer! Bovendien vind ik ook de manier waarop je dit blog vult met de verschillende thema's interessant, zeker met daarbij je begeleidende tekst!
En ja, internet houdt ook mij in de (wurg)greep;-)

odette zei

En? Werkt alles weer zonder sluiproutes?

Jaap Bijsterbosch zei

nee, ik gebruik een dongel van KPN op het ogenblik.

Jaap Bijsterbosch zei

@ Ria, dank voor je vriendelijke woorden!