woensdag, november 07, 2007

Vanwege Mama. (nogmaals)

Donderdagochtend 8 november om 10 uur op StadsFM het programma, radio Pingpong.

Om 10 uur is fotograaf Jaap Bijsterbosch te gast . Hij heeft momenteel een kleine, bijzondere expositie in de raamgalerie van Franjo Studio aan de 2e Van Der Helststraat 41 te Amsterdam. Titel: "Vanwege Mama".
Begin 2005 werd duidelijk dat zijn moeder ongeneeselijk ziek was. Om het verdriet de baas te kunnen blijven besloot Jaap om dagelijks een foto te maken, die er op de een of andere manier toe deed. Hij fotografeerde alledaagse dingen in de wetenschap dat zijn moeder degene was van wie hij die gedrevenheid in het kijken naar de wereld had geërfd. De foto's werden een eerbetoon aan zijn moeder, die uiteindelijk overleed. Zie ook:
http://oogenblikjaap.blogspot.com/2007/09/vanwege-mama.html#links

Om half elf komt Jetske Mijnssen aan het woord. Mijnssen is operaregisseur, die onlangs bij de Komische Oper in Berlijn "L'enfant et les sortilèges" van Maurice Ravel regisseerde. Ze komt ons vertellen over deze voorstelling.

In Amsterdam vind je Radio Pingpong op de Kabel 103.3, 106.8 in de ether.
Woon je buiten de stad of zit je aan de computer gekluisterd dan kun je ons op het web beluisteren op dit adres:
http://www.salto.nl/ Ook hier kun je Radio Pingpong live beluisteren op donderdagochtend tussen 10 en 11 uur. Dan ga je naar stads FM en dan klik je op het vakje LIVE om online de uitzending te beluisteren. Of oud werk op www.radiopingpong.com

Geen opmerkingen: