donderdag, januari 25, 2007

ACF Amsterdam.


Deze op de rug geziene heren kijken naar een foto van Melanie Bonajo. Zij is een van die nieuwe, vooral autonoom werkende fotografen aan wie het ACF, ooit De Moor geheten veel aandacht schenkt in het expositieprogramma.
Ook geeft het ACF een aantal workshops en masterclasses, waarbij vooral de inhoud van het fotograferen voorop staat. Ik geef daar a.s. voorjaar de Algemene Workshop.
“Workshop voor iedereen die de basisprincipes van het fotograferen grotendeels onder de knie heeft. Verdieping van je fotografische mogelijkheden. Inhoudelijke invalshoek waarbij wordt gelet op de technische uitvoering, het zoeken naar een persoonlijke beeldtaal, presentatie van gemaakt werk. Er wordt gewerkt met opdrachten en daarnaast met eigen thema’s. Er wordt in de workshop aandacht besteed aan portret, aan documentaire en aan autonome fotografie.
Deze workshop is de kweekvijver van het ACF en is zodanig opgezet dat je hem, als dat nodig blijkt, vaker dan één keer kunt volgen. De lessen zijn eens in de 14 dagen zodat er tijd is om opdrachten uit te werken. Er kan zowel analoog als digitaal worden gewerkt.”

Er zijn nog enkele plaatsen vrij!


Zie verder de website van het ACF (Amsterdams Centrum voor Fotografie)(http://www.acf-web.nl/).

Foto: Zaterdag 21 oktober 2006, tijdens de opening van de solotentoonstellingen van Melanie Bonajo en Peggy Franck. 17.58 uur.

Geen opmerkingen: