woensdag, september 01, 2010

Zelfportret # 92

Laatst beweerde iemand dat kleurenfotografie achteruit holt in de loop der jaren en dat zwart-wit fotografie zijn (inhoudelijke) kwaliteit behoudt. Voor mij net zo’n onzinstelling als dat analoge fotografie beter is dan digitale. Er zijn maar 2 soorten foto’s: foto’s gemaakt door goede en foto’s gemaakt door slechte fotografen.
Uw blogfotograaf moest 24 uur als een elektrisch robot mannetje in het ziekenhuis zijn. Zendertje op zijn buik om de hartslag te controleren. Niet bedreigend, maar vooral lastig. En wat onverwacht.

Foto: Lelystad. 30/8/2010. 15.50 uur

3 opmerkingen:

odette zei

Kristus, ik schrik me wild! Dus je kon toen je thuiskwam gelijk het ziekenhuis in? Wat naar. Hoe gaat het nu? (en hart: doe normaal!)

Jaap Bijsterbosch zei

't is iets wat ik al jaren heb en waar je op zich heel oud mee kunt worden. (Mijn oma is er 95 mee geworden) Ik had er zondagmiddag al wat last van.Het voelt heel naar. Ik had er een dagelijks pilletje voor, maar op de een of andere manier was dat uitgewerkt. Vanaf Buitenkunst moest ik rechtstreeks het ziekenhuis in. Ik ben nu weer thuis en een nieuwe pil slaat aan. Over een paar weken meer onderzoek.

Unknown zei

Hallo Jaap.
Je ziet er wel heel spannend uit met al die plakkers en draden.
Wat is dat iets dan? Hoe heet de ziekte?
Ik kom net terug van het ziekenhuis en moet elke twee maanden opgenomen worden om de broodnodige spuit te laten zetten maar het is goed gegaan. Ze waren overal op voorbereid voor het geval dat het niet goed zou gaan.
De lappenmand moeten we niet inkomen eigenlijk. En wat je allemaal ziet!!!!!!!Blij dat we weer thuis zijn.