woensdag, januari 20, 2010

Nite & Silence -19

Zoals bekend heeft Uw blogscribent van tijd tot tijd zijn romantische momenten:
Op het moment van opname drentelde een zacht motregentje op de fotograaf neer.
Foto: Diemen, Tobias Asserlaan. 18/1/2010. 21.26 uur.
Om werkelijk de romantiek van deze opname deelachtig te worden dient U de opname even groot op zijn scherm te klikken. Doe daarbij de lichten van de ruimte waar U zich bevindt uit, kijk naar het scherm & geniet!

3 opmerkingen:

odette zei

Hee Jaap, leuk dat je de weg naar mijn log hebt gevonden. Ik heb een vraag: wat is een blurboek? En hoe maak je het? Ik klikte op je plaatje rechtsboven en kreeg een hele grote foto van de treincoupe; daarna heb ik gegoogled op -blurboek- maar kon niet veel zinnigs vinden. Kun je me daar iets over vertellen? Ik ben bezig met een boekje in eigen beheer en ik kan alle zinvolle informatie daarover gebruiken.
Dankjewel vast! Odette

Jaap Bijsterbosch zei

Odette, Blurb is een print on demand company. Je download hun opmaakprogramma en dan kun je je eigen boek vormgeven. De Hema heeft het ook, maar de kwaliteit van blurb is hoger. Alleen het bindwerk zou beter kunnen. Als je Full bleed opmaak kiest, kun je met Photoshop of Indesign je pagina's geheel naar eigen inzicht en smaak opmaken. Als je trouwens een kijkje wilt nemen in mijn boek klik je op Nieuw Boek. Dat heb ik inmiddels wat duidelijker gemaakt.
Alles goed verder met je?

odette zei

Aha! Ik had dus op nieuw-boek moeten klikken ipv op de foto;-) Ik ga dit eens even verder onderzoeken, dank voor de info. Leuk boek trouwens, je treincoupeboek (zo uit de preview af te lezen) Ja hier alles goed, beetje hectisch en veel en soms moeite om "overeind" te blijven, maar het komt goed, dat is althans de mantra > het komt goed, het komt goed;-)