dinsdag, maart 27, 2007

6x6.

Uit de oude doos (waar nog heel veel in zit). Gemaakt met de Rollei, uit de zelfde serie als de foto van 19 maart op dit blog. De plek was ongeveer 4oo meter verderop.
Foto: Overveen. April 1988

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Grappig, je vroegere bos foto's zijn van een heel andere sfeer dan die meer recentere. Die laatste ademen een beetje de sfeer van het oerwoud. Erg vochtig en een beetje benauwd lijkt het er. Die vorige oude bosfoto, die ik erg mooi vind, doet me wel heel erg aan Nederlands bos denken. Deze foto beweegt zich misschien al iets meer richting die latere bosfoto's, al is het maar 400 meter en misschien ook zoveel seconden verschil. Al ligt de sfeer van deze laatste foto dichter bij de savanne dan het oerwoud...

Anoniem zei

Dat van de savanne vind ik een leuke: Overveen is een duinbos op droge, schrale zandgrond en al zodanig zou het een savanne kunnen zijn. Wat betreft het meer oerwoudachtige van het latere (bijster)bos, dat is zelf ook een verrassing voor me, er zit ruim 12 jaar tussen de twee series. Daartussen door heb ik nog een andere bosserie gemaakt. Binnenkort te zien op dit blog.